Характер синонимии глагольных фразеологических единиц разного типа (идиоматичных и неидиоматичных) в современном английском языке - Каменецкайте, Н. (Kalbotyra, 1962)
Straipsnyje motyvuojamas veiksmažodinių frazeologinių vienetų dalijimas į du tipus (idiomatinius ir neidiomatinius), parodoma, kad sinonimais gali būti idiomatiniai arba neidiomatiniai frazeologiniai junginiai, o taip pat ir junginiai, vienas kurių yra idiomatinis, o kitas – neidiomatinis. Straipsnyje nagrinėjama paskutinioji leksinės sinonimikos rūšis.