THE WORLD OF BIBLIOPHILY BY WILLI PETRITSKY - BRAZIŪNIENĖ, ALMA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: alma.braziuniene@tinklas.net