NIEKIS IR ESMAS – FILOSOFINĖ ODISĖJA - Čiurlionis, Jonas (Problemos, 2006)
Šliogeris A. Niekis ir Esmas. T. 1: Pakeliui į niekį, 408 p. ISBN 9955-605-08-1; T. 2: Pakeliui į Esmą, 580 p. ISBN 9955-605-10-3. Vilnius: UAB „Apostrofa“, 2005.