The New Work in the Field of Epistemology - Donskis, Leonidas (Problemos, 1989)
1987 m. vasario 17 d. Vilniaus universitete Šiaulių pedagoginio instituto Klaipėdos fakulteto dėstytojas Vytautas Valevičius apgynė filosofijos mokslų kandidato disertaciją „Mokslinio žinojimo empirinio pagrindimo problema (istorinis metodologinis aspektas)“. Mokslinio darbo vadovas – doc. filos. kand. V. Radvilavičius, oficialieji oponentai: filos. dr. M. Šubas ir filos. kand. S. Venskevičius; kolektyvinis recenzentas – KPI Filosofijos katedra. Disertacijos problema analizuojama dviem aspektais: mokslinio žinojimo sąsajos su patyrimu ir patyrimo bei jo vaidmens moksle aspektu.